Sistema d'identificació de codi de barres

BUGADERIA JURIC

ELIMINA A EL 100% DELS ERRORS DE CLASSIFICACIÓ DE LA ROBA

Màxims estàndards de qualitat

Identificació de peces per codis barres / RFID

BUGADERIA JURIC va introduir fa quatre anys aquest sistema intel·ligent amb posicionament de leds simpLED. Aquest sistema d'identificació de codi de barres ens permet tenir un control absolut de tota la roba, garantint la informació exacta de cada client i les característiques de la roba (client, tipus de roba, quantitats i nombre de rentats ...). Necessitat indispensable avui en dia amb l'aparició de la COVID-19 per a geriàtrics, hospitals, empreses farmacèutiques, laboratoris, etc..

Etiquetatge de peces i paquets

BUGADERIA JURIC etiqueta tota la roba per usuari i el seu marcatge es compon d'una etiqueta personalitzada de 100% poliamida. On li introduïm tota la informació relativa a el client com a nom de l'usuari, tipus de peça, taquilla, el nombre de vestuari o planta, habitació del de l'pacient o empleat. Aquesta etiqueta va totalment adherida a la peça a través d'una termosegelladora, totalment indeleble, antial·lèrgica i amb una vida útil superior als rentats de les pròpies peces.

barcode-etiqueta-sistema de-identificacion-de-codigo-de-barras-bugaderia-juric

Clasificación y control de prendas

BUGADERIA JURIC un cop rentada, assecada i doblegada tota la roba, passem a llegir el codi de barres, peça a peça que ens proporciona una posició única a la prestatgeria d'emmagatzematge mitjançant l'encesa automàtica d'una llum led i separant tota la roba per usuari. Un cop classificada tota la roba, imprimim una etiqueta adhesiva per cada usuari on ens donarà la informació de totes les peces que hi ha a cada paquet, aconseguint que cada usuari tingui el seu paquet amb tota la seva roba i sàpiga, sense manipular-lo, el contingut d'aquest paquet. El nostre sistema de classificació de roba per codi de barres assegura que no barregem les peces dels treballadors, pacients o persones. En definitiva, un sistema eficaç per solucionar qualsevol problema amb la roba dels usuaris.

SERVEI INDUSTRIAL

Sistemes personalitzats de bugaderia