Bugaderia Juric experts en bugaderia industrial

Bugaderia Juric sistema d'identificació per codi de barres

Bugaderia Juric Experts en bugaderia industrial, t'ofereix la solució perfecta per a la roba de Residents Geriàtrics. El nostre nou sistema de codi de barres proporciona la tranquil·litat i seguretat perquè la seva roba no es barregi, perdi o fins i tot controli el nombre de rentades de la seva peça tèxtil. Ideal per Hotels, restaurants, Perruqueries ...

Procés de Rentat i assecat

Sistemes i equips de dosificació automàtica per garantir els màxims estàndards de qualitat.

Sistema de Planxat i empaquetat

Planxat per sistema de calandra de dos rodets i empaquetat per sistema FABULA per identificar cada client automàticament.

Identificació codi de barres

Sistema que proporciona al client l'historial de la seva peça, com rentats i el més important, separem i empaquetem la roba per usuaris.

Transport i logística

Transport i logística pròpia. Recollim i lliurem la roba al mateix domicili o empresa perquè el client no s'hagi de preocupar de res.

Sistema alternatiu a les tintoreries

Bugaderia Juric ara a casa teva amb Wet Cleaning

Bugaderia Juric crea el seu nou servei de bugaderia a domicili per a particulars amb la qualitat professional gràcies al seu sistema WET CLEANING, que utilitza productes no abrasius, respectant la normativa mediambiental i l'esterilització contra el COVID-19. L'opció més respectuosa amb el medi ambient i també molt delicat amb les peces. No genera residus perillosos gràcies als seus detergents de PH Neutre més suaus que els utilitzats a casa. És ideal per rentar les seves mantes, edredons, vestits, camises, ...

Contacta amb nosaltres i t'informarem sense compromís del nostre nou servei de bugaderia a domicili.

¿A què esperes?

BUGADERIA JURIC

BUGADERIA JURIC amb més de 13 anys d’història va començar donant servei de bugaderia industrial a el món sanitari i hostaler. A dia d’avui ens hem consolidat en el sector donant servei a hospitals com ara el Hospital General de Granollers o la Clínica Mental de Torribera o a nivell de restauració com el Turó del Sol o el Camping 3 Estrellas de Gavá . Hem seguit creixent donant servei a altres sectors i institucions com al Parlament de Catalunya, Centre de Convencions Internacional de Barcelona, Col·legi d’Advocats o càmpings entre d’altres. Per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients, enguany vam iniciar el servei de bugaderia a domicili per a clients particulars amb el nou sistema de rentat Wet Cleaning, ideal per les teves peces.

Posa't en contacte

horari

DILLUNS-DIVENDRES 08:00 – 14:00 H.

DISSABTES 08:00 – 13:00