Sistema de planxat i empaquetat

BUGADERIA JURIC

ALT NIVELL DE PLANXADA I EMPAQUETAT

PER ESTAR EN 1ª LÍNIA EN SERVEI

Màxims estàndards de qualitat

Qualitat de planxa superior

BUGADERIA JURIC utilitza una calandra de dos rodets de 800 amb un plegador automàtic perquè ens permet controlar al màxim el procés i així ajustar els paràmetres de planxa per a cada client o per a cada tèxtil que processem. Els nostres clients gaudeixen des del primer moment veient el acabat impecable d'unes estovalles o d'un llençol. I sentint el tacte entre els seus dits d'un tèxtil que transmet la qualitat de planxa que se li ha donat, la perfecció del detall i tracte donat per allargar la vida de les peces del seu establiment. BUGADERIA JURIC suma valor a la imatge del seu establiment des del tèxtil.

Empaquetat i etiquetatge

BUGADERIA JURIC després del plegat de la roba, el seu lliurament precisa d'un correcte empaquetat. Empaquetat unificat en paquets de plàstic per mantenir la seva correcte plegat independentment de la quantitat i tipologia de la roba. El seu etiquetatge ens serveix per organitzar les peces, evitar pèrdues i facilitar el seu lliurament posterior. Per això, cada paquet porta la seva etiqueta amb el nom de l'hotel o restaurant, pes de el paquet, nom de l'article (si són tovalloles, estovalles, etc.), quantitat d'aquest paquet i número de referència de l'operari (dia en què es va empaquetar ).
Gràcies al nostre sistema de planxat i empaquetat i al nostre sistema informàtic de codi de barres, BUGADERIA JURIC pot assegurar als clients no tenir errors a l'hora de lliurament o facturació de les seves peces. Resolent qualsevol dubte a l'hora sobre l'empaquetat i etiquetatge del seu peces.

empaquetado-y-etiquetado-de-ropa-bugaderia-juric

COM TREBALLEM

SERVEI INDUSTRIAL

Sistemes personalitzats de bugaderia