Procés de rentat i assecat

BUGADERIA JURIC

RENTATS QUE CUIDEN LA ROBA I EL MEDI AMBIENT

Màxims estàndards de qualitat

Lavado de última generación

BUGADERIA JURIC ,des de la seva inicis, té molt clar que una de les parts més importants de la Bugaderia Industrial és el procés de rentat i assecat. Per això, ens vam comprometre amb ECOLAB, empresa referent a nivell mundial en processos, productes, sistemes de rentat i equips de dosificació, que garanteix els màxims estàndards de qualitat, neteja i desinfecció de roba processada.

Cura de roba i medi ambient

BUGADERIA JURIC renta amb processos que tenen cura especialment amb la roba i el medi ambient. Estalviant un mínim de el 30% d'aigua en els seus processos de rentat pel que fa als estàndards de mercat. Processament de roba a mitja temperatura i reduint emissions a l'atmosfera de CO2. I combinat amb l'optimització de la despesa energètica, protegint els colors i la roba. Amb productes desinfectant i bactericida-fungicida certificats com OZONIT PERFORMANCE. Al seu torn, disposa d'altres productes en els seus processos de rentat emparats sota l'exigent normativa ECOLABEL sobre l'ecologia dels productes i procés de rentat i assecat. Tots els productes ECOLAB permeten una màxima durada de el teixit en condicions òptimes d'ús.

Assecat respectuós amb el medi ambient

BUGADERIA JURIC utilitza assecadores amb un màxim rendiment, respectuoses amb el medi ambient i amb capacitat de 60 kg. de càrrega. Les nostres assecadores GIRBAU proporcionen un excel·lent cura de la roba gràcies al seu sistema de control mitjançant microprocessador, avisant en tot moment de la resta de temps, temperatura i cicle de refredament. El seu sistema habilita la possibilitat d'adaptar, personalitzar i programar paràmetres dels cicles de procés de rentat i assecat, estalviant fins a un 50% d'energia.

girbau-proceso-lavado-y-secado-bugaderia-juric

SERVEI INDUSTRIAL

Sistemes personalitzats de bugaderia